Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
(Po-Pá, 9-17 hod.)
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
24.01.2023
♥NEPŘEHLÉDNĚTE♥
NOVINKA  v e-shopu ....držák a navíječ příze zn. LYKKE..skvělá pomůcka na převíjení přaden... https://www.pleteniahackovani.cz/odvijec-prize   ♥♥♥ číst celé
Zobrazit všechny novinky
Newsletter

Zanechte nám e-mail a budeme Vás informovat o novinkách, akcích a slevách.

Zpravodaj zasíláme maximálně 1- 2x za měsíc.

Je možné, se kdykoliv odhlásit.

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely rozesílky e-mailových obchodních sdělení
  1. Uděluji tímto souhlas,  Růženě Robkové, se sídlem v Očihovci, IČ 63741407, dále jen "Správce", aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:
  2. e-mailovou adresu
  3. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

            * zařazení do databáze pro zasílání online obchodních sdělení.

            * zasílání  obchodních sdělení, přičemž souhlas uděluji

 na zpracování po dobu 3 let a to za účelem:

 

  1. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem osobních údajů.

          Osobní údaje   mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

* Poskytovatel služby Eshop-rychle, provozované společností Golemos s.r.o., sídlem Zátkovo nábřeží 448/73, 370 01, České Budějovice

* Účetní systém Pohoda

 

  1. Osobní údaje nebudou  předány mimo území EU.
  2. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to:

* úpravou preferencí ochrany soukromí

*  zasláním dopisu

* emailem

* proklikem  na odkaz v obchodním sdělení

 

  1. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

             * vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít   za následek ukončení rozesílky e-mailových obchodních sdělení, popř. na Vaší žádost odstranění Vašich osobních údajů z databáze e-mailového nástroje  požadovat  po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává

* vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii

* u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost

* nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování

* požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů

* na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením

*v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů